کد خبر: ۷۵۸۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۷

تصاویر| شیرین‌ترین سوغاتی خراسان رضوی

نبات و آبنبات مهمترین سوغات استان خراسان رضوی و شهر مشهد است.
تصاویر| شیرین‌ترین سوغاتی خراسان رضوی
آفتاب‌‌نیوز :

در آب نبات شکر در دمای بالا حرارات دیده و به صورت مایع در می‌آید سپس با موادی مانند پسته، گل محمدی، هل، نارگیل، قهوه و.... مخلوط می‌شود. خمیر آب نبات به شکل ریز درآمده و تکه تکه می‌شود.

اما در نبات شرایط فرق می‌کند و شکر پس از حرارات در ظروف مخصوص (پاتیل) ریخته شده و به مدت یک هفته در دمای ۵۰ درجه باقی می‌ماند تا به صورت بلور در آید. سپس خنک شده و قابل استفاده می‌گردد.

نبات و آب نبات خراسان امروزه به کشورهای خارجی صادر و زائران و مجاوران آن را برای دوستان و آشنایان هدیه می‌برند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین